Om te beginnen houden wij alles van a tot z in eigen beheer. Met eigen servers en datacentra in de buurt, kunnen wij een breed scala aan producten en diensten aanbieden. U merkt zonder twijfel verschil in kwaliteit!

Groene stroom. Computers verbruiken en verspillen soms veel energie. Daarom gaan wij bewust met ons milieu en energie om. Onze datacentra worden voorzien van groene stroom en wij maken zo optimaal mogelijk gebruik van onze servers. Mocht er onverhoopt een storing in de energietoevoer optreden, dan zal een tweede voeding automatisch starten en voor continuïteit van uw website en digitale activiteiten zorgen.

Online back-up

Zorg dat uw data veilig en betrouwbaar wordt gebackuped.
 

A&V Virtual Office

Bij ons te huur. Een vast laag tarief per maand. Vanaf elke locatie te gebruiken. Als u slechts tijdelijk gebruik hoeft te maken van Word, Excel, Powerpoint, Outlook en andere virtuele kantoordiensten. Altijd met eigen licentie.

 
A&V CMS websites

Speciaal ontwikkeld voor klanten die hun eigen websites willen onderhouden, zonder dat kennis van coderen of programmeren nodig is. Wij leveren de techniek, de vormgeving en inhoud bepaalt u zelf. Betrouwbare CMS (Content Management System) software is leverbaar met diverse applicaties, zoals online winkelen, fotogaleries en nieuwspagina’s. Makkelijk in het gebruik en handig om potentiële nieuwe klanten of bezoekers te bereiken. Een ideale dienst voor horecabedrijven, de retail, sport- en cultuurorganisaties, maar ook voor zelfstandige beroepen in de gezondheidszorg en andere dienstverlenende instellingen. Vanzelfsprekend met uitstekende service voorwaarden.