A&V ict staat voor gedegen kennis en een uitmuntende service. Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd, hiermee waarborgen wij onze kennis en service.  A&V ict heeft een eigen technische dienst waar we u graag willen helpen als u een vraag of technische ondersteuning nodig heeft. In veel voorkomende gevallen kan de technische dienst ook ondersteuning op afstand bieden. Tevens bestaat er de mogelijkheid een afspraak te maken voor een monteur op locatie.

Als additionele dienst kunt u bij het aanschaffen van uw nieuw product uit de volgende opties een keuze maken.

Configuratie service

Uw systeem wordt volledig gecontroleerd door middel van onze uitgebreide checklist, vervolgens wordt het systeem volledig ge-update en additionele software die u heeft aangeschaft wordt geïnstalleerd.  Indien van toepassing kunt u uw router aanleveren, zodat we uw nieuwe computer meteen kunnen instellen. U kunt thuis zorgeloos en zonder moeilijke installatie en configuratie vragen meteen aan de slag!

Data overzetten

Uw data bestanden (Word, Excel, Foto’s, muziek, e-mails) worden gekopieërd naar uw nieuw systeem. Het kopiëren van programma’s is vanwege technische beperking helaas niet mogelijk. Deze dienen geïnstalleerd te worden met de officiële installatie media. Deze service is enkel mogelijk in combinatie met de configuratie service.

Thuis afleveren

Uw systeem wordt eerst door ons af geconfigureerd zoals beschreven in “Configuratie service”. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om het systeem bij u thuis af te leveren door de monteur. Deze zal ook het netwerk voor u configureren en een eventueel aanwezige printer voor u aansluiten.

Verzekering

A&V ict bied de mogelijkheid om uw systeem voor een klein bedrag te verzekeren tegen schade van buiten af, welke niet valt onder de standaard fabrieksgarantie, zoals val-, stoot- en waterschade. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. De verkoper kan u adviseren welk pakket voor u het meest interessant is.